Northeren Legacy

Northern Legacy er et unikt Dansk smykkebrand, som gør op med fortidens stereotyper og giver dig mulighed for at lege med dit outfit og forme det look, du ønsker. Om det skal være elegant, råt eller farverigt er helt op til dig. Vores ønske er at give dig muligheden for, at du kan vise, hvem du er.

Robert Faroe

In a society where focus is more on feeling good on the outside, rather than feeling connected with yourself on the inside, Robert Faroe is a reminder not to get caught up in chasing perfection, likes or the recognition of others.

NOCCO

NOCCO er en velsmagende funktionel drik, som er udviklet af den svenske sundheds- og fitnessorienterede virksomhed No Carbs Company. No Carbs Company lancerede sit første produkt i december 2014 og findes i dag på 31 markeder. NOCCO blev lanceret i Danmark i 2015.

Event Aalborg

Event Aalborg er et eventbureau, med kontor i Maren Turis Gade 6 i Aalborg midtby. De tilbyder totale event løsninger samt booking af alt indenfor musik og underholdningsbranchen. Event Aalborg har et tæt samarbejde med en lang række af de bedste folk indenfor for catering, eventteknik, underholdning, dekoration, eksekvering og servering. Dette sikre den bedste mulighed for kvalitet til dit Event. De gør sig altid umage for at efterleve deres kunders krav og ønsker, hvorfor de har også mottoet: ‘Event Aalborg, sammen skaber vi succesen’ – ganske enkelt, hvis bedre muligt, er godt ikke godt nok.